Aktiv ferie – En sund krop i et sundt legeme

Danskerne vil i højere grad have et sundt og attraktivt alternativ til badehåndklæder og all inclusive med softice og fadøl.

Kilimanjaro

En sund krop i et sundt legeme

For få år siden blev man anset som værende en nørd, hvis man valgte en aktiv ferie, fremfor en almindelig afslappende charterferie. Dette har dog ændret sig betydeligt, da danskerne i højere grad vil opleve verden på tæt hold og helst få lidt sved på panden undervejs. Den nye tendens hænger sammen med den generelle interesse herhjemme for at holde sig i god form og fokusere på sund kost.

Eksempler på aktive ferier

Aktiv ferie på La Santa

Blandt de mest almindelige aktive ferier kan nævnes rejsedestinationen La Santa, hvor god form og sund kost er omdrejningspunktet. Denne type rejsedestination giver dog sjældent de helt unikke rejseoplevelser, da det overordnet set blot er en aktiv ferie kombineret med charter. En unik rejseoplevelse får du derimod, hvis du vælger de mere anderledes rejsedestinationer, hvor du samtidig får sved på panden. De unikke rejseoplevelser findes alle steder i verden og ikke kun på La Santa.

Tag på Kilimanjaro trekking og bestigning

Kiilmanjaro er Afrikas højeste bjerg og hæver sig således 5.895 m over havet. Bjerget ligger mellem Tanzania og Kenya, og en trekking tur op af Kilimanjaro starter fra den tropiske varme og regnskov, hvorefter man bevæger sig op til den sneklædte tinde Uhura Peak.

Der er teknisk set ikke nogle problemer med at bestige Kilimanjaro, hvis man er i en grundlæggende god form. Grundformen er vigtig, så det er en god ide at forberede sig til bjergbestigningen nogle måneder forinden. Du skal gerne kunne løbe ca. 5 km i et godt tempo, før du drager ud på din Kilimajaro-rejse. Turen op af Kilimanjaro kræver derimod fysisk udholdenhed og en fornuftig akklimatisering.

Hvis du vælger at begive dig ud i Kilimanjaro trekking og bestigning, skal du huske at vejen er målet. Tag dig derfor tid til at nyde Kilimanjaros enestående natur på vejen.

Hos Kipling Travel finder du et hav af interessante rejsedestinationer, hvor du både for sved på panden og unikke rejseoplevelser!

Loading Facebook Comments ...